Luonnolliset ja trendikkäät kesäkynnet

Tein itselleni geelikynsiä kahden vuoden ajan. Joskus helmi-maaliskuun tienoilla päätin kuitenkin luopua niistä, sillä mulla ei yksinkertaisesti enää ollut aikaa tehdä niitä. Ensin omat kynnet olivat todella ohuet ja pehmeät enkä voinut olla ilman kynsilakkaa, kun niihin sattu. Olenkin pitänyt niissä koko ajan läpinäkyvää lakkaa tai kynnenkovettajaa sen jälkeen. Ne kasvoi alusta asti pitkiksi ja ovat jälleen vahvat. En kuitenkaan pysty vieläkään olla ilman kynsilakkaa,koska se tekee edelleen kipeetä ja tunnen mun kynnet koko ajan.

Lakkasin pitkästä aikaa kynnet muullakin kuin pelkällä läpinäkyvällä lakalla. Ostin alennusmyynnistä Ruotsista BikBokista kultaista hilelakkaa, jossa on erikokoisia hileitä. Halusin yhdistää sen toiseen tämän hetken suosittuun nude-väriseen lakkaan. Avot! Trendikkäät ja luonnoliset kesäkynnet, jotka sopii rannalle, juhlaan, biletykseen tai muuten vaan arkeen.

IMG_2249

Aloitin laittamalla Essien Grow stronger-kynnenkovettajaa. Aluslakkaa käytetään yleensä tasoittamaan kynnenpintaa sekä estämään kynsien värjäytymisen kellertäviksi. Tässä tapauksessa tämä minun valintani myös vahvistaa kynsiä ja estää niitä lohkoilemasta. Kynsien kuivuttua laitoin yhden kerroksen O.P.I.n nuden sävyistä lakkaa. Tämän kuivumiseen menee enemmän aikaa ja kynsien täytyykin olla kunnolla kuivuneet ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

IMG_2245 IMG_2228 IMG_2229

Seuraavaksi laitoin hilelakkaa kerroksen päälle. Kannattaa katsoa, että pensseliin on tarttunat tarpeeksi hileitä, ennen kuin alkaa levittämään lakkaa kynsille. Se on tavallista paksumpaa eikä kannata levittää montaa kerrosta kynnelle, kun se paakkuuntuu. Seuraavana alkaakin kaikista tuskasin vaihe, kuivuminen. Jostain minulle tuntemattomasta syystä, hilelakka kuivuu paaaaljon hitaammin kuin normaalit lakat. Jos on mahdollista, kannattaa kuivata kynnet UV-uunissa tai suihkuttaa niihin kuivauslakkaa. Jouduin tekemään nimettömän uudelleen alusta, kun sohaisin siitä lakat pilalle. Viimeisenä, muttei pakollisena, O.P.I.n top coatia eli päällyslakkaa ja valmista on. Ei muuta kuin nauttimaan ihanista kynsistä! :)

IMG_2235 IMG_2236 IMG_2246 IMG_2252 IMG_2254

Nyt lähden mökille Orimattilaan! Mukavaa viikonloppua kaikille :)

xx, Sessu

Mainokset
Kategoria(t): SokeriSiili Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s